Kristen barnflicka

Säljes av: Isabelle Brändström | Annonsen inlagd: 2021-02-23 kl 12:23Kristen barnflicka,
Jag sätter högt värde i att vara ärlig och omtänksam, att behandla andra så som jag själv önskar bli behandlad, att tänka på andras behov så som de vore mina egna, att vara ytterst betjänande mot mina medmänniskor och visa medkänsla mot alla människor.
Jag är troende på Jesus Guds son, jag döpte mig nu detta år och lär mig mer och mer om Bibeln. Har gått i en kristen mellanstadieskola och en kristen högstadieskola och nu har jag planer på att arbeta som barnflicka och pausa mina studier på obestämd tid.

Så länge jag varit gammal nog att ta hand om barn, har jag från och till varit nära och passat de små och har därför stor vana av att sitta barnvakt och vill gärna arbeta med detta som barnflicka hos en kristen familj på annan ort. Jag blir 17 år nu i juni, bor i Umeå, angav Uppsala som boende ort efter som jag främst söker jobb i eller i närheten av Uppsala där jag också har släkt. Jag arbetar helst som inneboende barnflicka hos någon kristen familj, annars hyr jag egen lägenhet i den stad jag blir erbjuden arbete, jag har redan blivit erbjuden flera visningar. Tills dess jag hittat egen lägenhet så har jag sparpengar att hyra privat vandrarhems rum/ hotell rum för. Jag tycker om att ha mycket att göra och att aktivera mig, uppleva nya platser och träffa människor och jag tycker mycket om barn och att måla och pyssla. Jag vore djupt tacksam för anställning hos en kristen familj, jag söker en heltid eller en deltids tjänst. Varmt välkommen att kontakta mig! Vänligen Isabelle Brändström

Pris: 85 kr

Plats: Alla Kommuner, Uppsala

Skicka e-post till annonsören »
Annons ID: 367821 | Ta bort denna annons | Anmäl som olämplig


© Fyndtorget.se - Köp och Sälj  |  Senaste Annonser  |  Populär shopping  |  Hjälp - Frågor  |  Kontakta oss