Stövlar Äkta Mocka

Företagsannons
Säljes av: Cissi | Annonsen inlagd: 2020-04-14 kl 01:26Stövlar i Äkta Mocka. Insidan har en len tyg som sätter sig skönt åt benen. Stövlarna är något stretchiga varför som personer med bredare vader också kommer in i de. Stövarna sätter sig fast direkt på benen men för stöd så tillkommer 2 hål på sidorna av skorna som kan bindas fast med skoband. Skobandet är också i Mocka. Klack ca 5 cm. Storlek 39-39,5. Nypris i butik är 1599 SEK utan skoband. Skobanden är separatköpta men bortskänkes med skorna.

Produkten kommer i skala 5, se nedan för skala av våra produkter:
Skala 1-5:
1. Använda produkter med många fel men som ännu går att använda. Eller produkter som använts fåtal gånger men som är urgamla till åldern att användning av dessa skulle bidra till kortare livslängd, ex. gamla VHS filmer, gamla LP skivor, gamla LP spelare, gamla kassettband! I denna kategori ingår produkter som är av värde och fortfarande eftersökta men som idag inte går att producera och går endast att köpa genom 2:nd hand.
2. Använda produkter. Maximal fel 30. Minimal skick 70. Produkten skall kunna användas med garanti på minst 6 mån genom vardaglig användning inklusive tvätt. Passar den som gillar kläder utan att ställa krav på några fel.
3. Använda produkter. Maximal fel på produkten är 10. Minimal skick är 90. Produkten skall kunna användas med garanti på minst 1 år genom vardaglig användning inklusive tvätt. Passar den som gillar kläder och ställer krav på maximalt 3 fel.
4. Använt fåtal gånger. Helt felfria. Helt nya.
5. Endast testade produkter. Helt felfria. Helt nya.

Priset är prutbart där bästa prutet vinner. Produkten går att hämta fraktfritt i Stockholm City eller Hägersten i Stockholm. Går även att skicka med post och skickas då med det billigaste alternativet eller rekommenderat om kunden så önskar!

Pris: 999 kr

Plats: Alla Kommuner, Stockholm

Skicka e-post till annonsören »

Visa alla annonser från Cissi
Annons ID: 358204 | Ta bort denna annons | Anmäl som olämplig


© Fyndtorget.se - Köp och Sälj  |  Senaste Annonser  |  Populär shopping  |  Hjälp - Frågor  |  Kontakta oss