Massage spa sockervaxning lymfmassage mindfulness

Företagsannons
Säljes av: MariaSPAradis | Annonsen inlagd: 2019-06-12 kl 13:32Jag har glädjen att informera att en ny salong har öppnats i Bromölla.
Här kan du få massage och spa behandlingar som svensk klassisk massage, hot stone massage, taktil massage, lymfmassage, ansikskur, sockervaxning, m.m.
I en underbar, avkopplande och rofylld miljö blir du professionellt bemöt och väl omhändertagen av en Certifierad Massör, Legitimerad Sjuksköterska som har över 14 års erfarenhet inom hälsan. Därför kommer du att känna dig trygg när du får behandlingar på MariaSPAradis - massage och spa i Bromölla när all fokus riktas mot ditt välbefinnande.
I salongen användas endast 100 % ekologiska produkter som innehåller endast naturliga ingredienser, produkterna är handgjorda med omtanke och kärlek på en ö i Grekland.
Sockervaxning är också en naturlig metod för hårborttagning, likasom lymfmassagen är ett naturligt sätt att aktivera lymfsystemet som står för vår immunförsvar.
Må bra! Njut mer av livet! Bli behandlad på ett naturligt sätt! Utan nålar, utan kemikalier och utan strålning som är skadliga för din kropp.

Just för att jag brinner för friskvård och för att jag tror mycket på ekologiska produkter, så har jag förberett mig för att hjälpa människor och nu är jag redo för det.

Förutom Certifierad Massör och Legitimerad Sjuksköterska har jag andra färdigheter också som Diplomerad Spa-terapeut, Diplomerad Lymfmassör, Certifierad i Sockervaxning, utbildad inom lymftejpning m.m.

Jag ser fram emot mötet med dig och att just du väljer att bli min kund glädjer mig. Hoppas att vi ses snart.

Vill du veta mer? Besök min hemsida!
www.mariasparadis.se

Vill du boka tid? På min sida hittar du länk till min bokadirekt sida.

Du väljer hur du vill betala. Här kan du betala med friskvårdskuponger, kontant, swish, klarna, kort, i appen epassi.

Jag är kopplad till BokaDirekt, jag är medlem i Keoposterapeuternas Yrkesförbud och innehåller ansvarsförsäkring, oliksfallförsäkring.

Plats: Alla Kommuner, Blekinge

Skicka e-post till annonsören »

MariaSPAradis tel: 0708373634

Visa alla annonser från MariaSPAradis
Annons ID: 345397 | Ta bort denna annons | Anmäl som olämplig


© Fyndtorget.se - Köp och Sälj  |  Senaste Annonser  |  Populär shopping  |  Hjälp - Frågor  |  Kontakta oss