Nikko Stirling Mount Master Belyst 4-16X50 AO HMD

Företagsannons
Säljes av: Håkan Olofsson | Annonsen inlagd: 2019-03-10 kl 20:19www.jagamera.se

-Ett av de populäraste kikarsiktena i butiken, det har du här!

-Varför?

-Läs nedanstående info. så förstår du snart varför....

Kikarsiktet har en variabel förstoringsgrad på 4 - 16 gångers förstoring, detta kikarsiktet är för den som vill kunna skjuta bekvämt även på lite längre avstånd.

Kikarsiktet har dessutom maximalt ljusinsläpp på 50 millimeter, det mänskliga ögat kan ej tillgodogöra sig med ett större ljusinsläpp än just 50 millimeter, därför har många tillverkare valt att inte göra större än just 50 millimeter i ljusinsläpp på sina kikarsikten.

Kikarsiktet har även belyst riktmedel i olika steg/intensitet både röd samt grön belysning finns, kikarsiktet har ett HMD riktmedel, det står för Half Mil Dot och är ett populärt riktmedel som rätt använt går att avståndskompensera med på ett bra sätt, man behöver inte gissa var man ska vara för att ligga rätt i höjd och sida med hjälp av detta riktmedlet, ett trevligt riktmedel ej för grovt och klumpigt utan snarare litet och nätt i sin storlek, man vill ju kunna se det man skjuter på!

Kikarsiktet är även utrustat med parallaxjustering som går så lågt som ända ner till 9,1meter, med hjälp av parallaxjusteringen så får du en mycket skarp och tydlig skärpa/bild i kikarsiktet även med maximal förstoring på alla avstånd ända ner till 9,1 meter.

Parallaxjusteringen kan man även använda sig av för att kunna göra en ungefärlig avståndsbedömning fram till skjutmålet ( vrid på parallaxen, titta på vad den står på för avstånd när du har maximal skärpa i kikarsiktet ).

Kikarsiktet levereras med 2 stycken kikarsiktes ringar/fästen som passar för montage till 9-11 mm skena/kilspår.

-Nikko Stirling är ett av de bästa/bättre märkena du kan tänka dig sett till sin låga prisbild och vad du får för optik för dina pengar!

-Egenskaper-

-Riktmedel HMD.

-1 tums mellantub.

-Justerbar parallax (AO) med justering ner till 9,1 meter.

-Kvävegasfyllda tuber för vattentäthet.

-Linser med ytbehandling i flera lager (Multi Coating).

-¼ MOA justering (7mm@100m per klick).

-Belyst riktmedel (IR) - justerbar intensitet i rött eller grönt.

-Levereras med 9-11 mm delade ( 2st ) kikarsiktes fästen.

https://www.jagamera.se/jakt-skytte/optik-riktmedel/kikarsikten/nikko-stirling/nikko-stirling-mount-master-belyst-riktmedel/nikko-stirling-mount-master-belyst-4-16x50-ao-hmd-kikarsikte

Pris: 1595 kr

Plats: Alla Kommuner, Uppsala

Skicka e-post till annonsören »

Håkan Olofsson tel: 0763906876

Visa alla annonser från Håkan Olofsson
Annons ID: 340848 | Ta bort denna annons | Anmäl som olämplig


© Fyndtorget.se - Köp och Sälj  |  Senaste Annonser  |  Populär shopping  |  Hjälp - Frågor  |  Kontakta oss