Sony Xperia XZs nysick! Ingår skadeförsäkring och

Säljes av: Daniel Rosengren | Annonsen inlagd: 2018-10-25 kl 19:12Xperia XZs till salu för endast 3000kr/bud! Den har helsvart färg/skal

Det ingår även extra saker i köpet till ett värde på 1100kr helt utan extra kostnad:

- 6 månaders skadeförsäkring (gäller från slutet av oktober 2018).

- separat microSD-kort som innehåller 32GB extra minne.

Köper du en Xperia XZs i butik som har samma sick som denna så blir det betydligt dyrare då den kostar 5000-6000kr så du gör en bra och mycket billig affär om du köper Xperia XZs av mig istället!

Xperian jag säljer är i "mint condition" och levereras i samma sick som när den köptes i butiken dvs helt oanvänd i original sick. Köpte Xperian på Elgiganten den 21 oktober 2018. Har kvitto kvar som överlämnas vid köpet.

Levereras i bruten/öppnad originalförpackning innehållande manual/säkerhetsanvisningar och laddare med USB/Data kabel dvs allt som följde med.

I köpet ingår som sagt även drulle/skadeförsäkring till ett värde av 900kr som täcker allt i 6 månader framöver utom stöld som täcks istället täcksav din hemförsäkring. Skickar även med ett microSD/minneskort med 32GB extra utrymme att använda till XZs inmonterat eller löst på sidan om enligt önskemål.

Xperia XZs finns att hämta i Ludvika/Dalarna eller så skickas den enligt överenskommelse. Köparen betalar ev frakt.


Lite Info och Specifikationer för Xperia XZs

Xperia XZs är perfekt för dig som vill ha en stilren och lyxig smartphone med hög prestanda och specifikationer som överträffar alla förväntningar som man kan ha av en modern smarthphone. Den är snabb och smidig och har en mycket bra funkonalitet i operativsystemet som gör den mycket enkel och praktisk att använda med snygg inbyggd grunddesign som går att ändra om så önskas. Kameran är suverän och har hela 19 megapixlar tillskillnad från andra smarthphones I samma eller högre prisklass som brukar ha ett mindre antal megapixlar till kameran.

Lite Specifikationer

SIM-KAPACITET
Ett SIM-kort, Nano-SIM

MINNE OCH LAGRING
4 GB RAM, 32 GB eMMC-internminne

VIKT
161 g

MÅTT
146 × 72 × 8,1 mm

DISPLAY
5,2-tums full HD-display, TRILUMINOS Display™ för mobil, X-Reality™ for mobile, Dynamisk kontrastförbättring, sRGB 138 %

KAMERA
19 MP Motion Eye™-kamera, 1/2,3 tum Exmor RS™ för mobilsensor med minne, videor i superslowmotion med 960 bilder per sekund, Förutsägande fotografering, Slutare mot förvrängning, Tredubbel bildavkänningsteknik.

Förutsägande hybridautofokusvideor i superslowmotion med 960 bilder per sekundFörutsägande fotograferingSnabbstart och snabb fotografering på 0,5 sekunder

Slutare mot förvrängningFoto i svag belysning: ISO12800 /4000 (video)HDR-fotoSonys prisbelönta G-objektiv f2.0 med 25 mm vidvinkel8× digital zoomBIONZ™-bildprocessor för mobilerSteadyShot™ med Intelligent aktiv-läge (femaxlig stabilisering)4K-inspelning

Främre kamera
13 MP1/3,06-tums Exmor RS™-bildsensor för mobiler22 mm-vidvinkelobjektiv f2.0

ISO 6400 (foto)/1600 (video)SteadyShot™ med Intelligent aktiv-läge (femaxlig stabilisering)

PÅ INSIDAN
Qualcomm® Snapdragon™ 820-processor

Läs mer på Sonys mobile för en fullständig presentation: https://www.sonymobile.com/se/products/phones/xperia-xzs/#gref

Hör av dig om du är intresserad!

Med vänlig hälsning
Daniel

Plats: Alla Kommuner, Dalarna

Skicka e-post till annonsören »

Daniel Rosengren tel: 0739553571
Annons ID: 333291 | Ta bort denna annons | Anmäl som olämplig


© Fyndtorget.se - Köp och Sälj  |  Senaste Annonser  |  Populär shopping  |  Hjälp - Frågor  |  Kontakta oss